Beste PA,

Ben jij op zoek naar inspiratie? Ontwikkeld en gepresenteerd door alleen de beste experts? Speciaal bedoeld voor jou als PA, om je voorop te laten blijven lopen in je vakontwikkeling? Zodat jij Board Members te allen tijde optimaal kunt laten focussen op hun expertise en het behalen van duurzame bedrijfsresultaten? Bedacht vanuit jouw behoeften en interesses? Via een verrassend programma, prikkelend en bruikbaar? Vol inspirerende inzichten en tips waar je direct mee aan de slag kunt? Inclusief waardevol deelnamecertificaat, persoonlijke kennismaking, netwerken en een heerlijke lunch en/of diner? Uiteraard altijd op een sprankelende en inspirerende locatie?

Schrijf je dan hieronder in voor onze PA Newsletter! Je ontvangt dan als eerste informatie over nieuwe PA-Masterclasses uit onze reeks Sparkle Your Talents. Dé PA-Masterclassreeks speciaal voor jou! Ook ontvang je de resultaten van de PA Summer Survey die voor ons de aanleiding waren voor de ontwikkeling van Sparkle Your Talents. 

Wellicht overbodig, maar aan deze newsletter zijn geen kosten verbonden. Uiteraard gaan wij strikt vertrouwelijk met je gegevens om en verstrekken deze niet aan derden.


Tot snel!

Met sprankelende groet,

SMEENK'S PERSONAL ASSISTANTS
Simply the best. Through attention, focus and quality.Maartje Smeenk
E: maartje.smeenk@smeenks.com
I: www.smeenks.com
* geeft verplicht aan

Kies alle manieren waarop u wilt horen van Smeenk's Personal Assistants: